Gommerijnstraat 62 - 2223 Schriek
Tel.: 015 70 01 33
Contacteer ons!
Informatie-aanvraag vanaf uw website-old
24 uur op 24 snel getakeld

Snelle pechverhelping in uw regio? Onze takeldienst staat tot uw dienst

Heeft uw wagen het begeven? Motorpech, een platte batterij of heeft u een ongeval gehad? Geen nood, onze pechverhelpingsdienst uit Heist-op-den-Berg snelt ter hulp.

Snel weer op de baan

Wij slepen auto's, moto's en bestelwagens, zowel voor particulieren, bedrijven als overheidsdiensten. Wanneer wij uw voertuig takelen kunnen wij het rechtstreeks naar uw garagist brengen. Is deze gesloten? Geen nood, dan depanneren wij de wagen naar onze parking en kan u hem hier laten staan tot u bij uw garagist terecht kan.

Eerste hulp bij een lege batterij

Het veranderen van een defecte batterij of kapotte autoband kan natuurlijk ter plaatse door onze automechaniciens gedaan worden. Is uw wagen totaal verwoest? Dan brengen wij hem naar de garage van uw voorkeur en kan u zelf beslissen wat er met het autowrak dient te gebeuren.

De prijs van pechverhelping bij Deroovere Depannage hangt af van de afstand en wat er exact dient te gebeuren. Zeker is dat onze prijzen messcherp zijn en u er onze persoonlijke, vriendelijke service altijd gratis bovenop krijgt.

Bel ons nu op voor pechverhelping! In Heist-op-den-Berg wacht Deroovere Depannage al op uw telefoontje. Wij laten u niet in de kou staan.

Clikc+